Låt mig sova

Ja som ni ser på bilden är jag TRÖTT! Och vill inte åka in till stan för att slåss om kläder med alla människor , jag hatar mellandagsrean ... Anledningen till att jag ska in är att jag behöver hitta något att ha på mig på nyår , önska mig lycka till !



· Lämna en kommentar ·
0 kommentarer




wedding dress

Tvungen att dela med mig av denna underbara låt , älskar den !


· Lämna en kommentar ·
0 kommentarer




you were like my beating heart

förlåt för dålig uppdatering men jag har inte haft tid eller ork. Igår fyllde min underbara mamma år så vi firade det med familjen , imorgon kommer släktingarna hit. Jag började min dag med en löp runda på 2.5 km innan frukosten , vet inte vad som hände med mig , springer vanligtvis aldrig men det var faktiskt riktigt härligt idag ! Därefter hjälpte jag till med några utomhus sysslor, sen dess har jag verkligen inte gjort någonting! jag vet inte vad jag ska göra , jag har så fruktansvärt tråkigt så jag vet inte vart jag ska ta vägen ! funderar på att lära mig pinstriping så jag kan börja kladda på pappas El Camino , men det verkar svårt... jag har varken mina akvarellfärger eller pennor här hemma så jag kan inte måla. Mina tippar till naglar är slut så jag kan inte göra det heller. Det är för dåligt väder för att fota och Lightroom laggar sönder. Någon som har tips på vad jag kan göra ?


· Lämna en kommentar ·
0 kommentarer




Cases

Åh! jag är så sugen på att beställa hem dessa! så snygga ! hittade en sida vid namn society6.com som har helt otroliga iphoneskal , kunde knappt bestäma mig för dessa tre för att det fanns så mkt snyggt. men om jag skulle välja ett av dessa , vilken tycker ni ? :)


· Lämna en kommentar ·
0 kommentarer




Whatever

Coolingarna är ute i gangsterbyn tving och vandrar runt , ganstapower!



· Lämna en kommentar ·
0 kommentarer




In progress

Kan ni se vilka det är ? :)



· Lämna en kommentar ·
1 kommentarer




Xmas gifts!

Jag har haft en riktigt trevlig julafton , en av dem bästa och roligaste faktiskt ! Maten och sällskapet var underbart. Dem flesta vuxna däckade under kalle anka , dem har jobbat så hårt för att vi barn skulle ha det så bra , och dem lyckades ! Efter kalle anka tog vi fram gitarren, sjöng och dansade runt granen . Helt plötsligt börjar barnen skrika att tomten kommer och dem får panik , haha så söta ! När tomten kommer in säger min minsta bror på 6 år : "hej pappa ! " vi större fick ett gott skratt .. Julklappsutdelningen tog någon timme , kanske två och vi blev nog alla riktigt glada!
Hela familjen fick ett spel som heter "med andra ord" , jag har spelat det några gånger innan och det är verkligen superroligt ! Vi delades upp oss tjejerna mot killarna och trots att dem var en mer så van vi tjejer 2 av 3 omgångar , girlpower !
På bilderna här ovan ser ni min julklappar som jag fick , jag är super nöjd!
- Locktång , superbra ! har blivit stylad i håret med den två gånger när jag gått hårvisning och den ger otroliga lockar , man behöver inte ens ha i en stylingprodukt!!
-88 paletten (matt) , förra året fick jag shimmer och blev riktigt nöjd och dessa verkar nästan vara bättre så jag ser fram emot att använda dem!
-Fredagsmys , en matbok med otroliga recept i ! jag har bara tittat igenom boken och bara genom att titta på bilderna så vet jag att det är gott!
-Lovikavantar, vad kan jag säga . JAG ÄLSKAR DEM!
Jag fick även några presentkort, ett svart ginalinne och sen väntar en present från pappa på posten som inte har kommit än , undra vad det är...
GOD JUL ALLIHOPA!


· Lämna en kommentar ·
0 kommentarer




a little love



· Lämna en kommentar ·
0 kommentarer




The Xmas Tree



· Lämna en kommentar ·
0 kommentarer




Nu kom gitarren fram ...

Nu är det inte tyst i huset längre!



· Lämna en kommentar ·
0 kommentarer




God Jul till er alla !



· Lämna en kommentar ·
0 kommentarer




Tur att vi fastnar så bra på foton ..

Helt underbar kväll med god mat och trevligt sällskap ! Längtar redan till nästa år igen :) har nu en timmes bilfärd hemmåt , kommer nog somna till lite grann . Sätter på en bra spellista i öronen sen är jag lycklig !



· Lämna en kommentar ·
0 kommentarer




Julmiddag

Är just nu påväg mot växjö för att äta julmiddag med kusinerna . Tyvärr glömde jag kameran -.- hade inte direkt huvudet med mig när vi åkte så ni får nöja er med bilder tagna från min iphone :) uppdaterar senare :) god jul !



· Lämna en kommentar ·
2 kommentarer




Frost

Mina absolut första frost bilder iår ! vaknade lite sent imorse och insåg att frosten var kvar så jag sprang ut med kameran i högsta hugg och började fota , dock väldigt onöjd över att det inte var så mkt frost ... men det kommer väl !


· Lämna en kommentar ·
2 kommentarer




självpoträtt

Godmorgon världen! Två dagar kvar till julafton , tagga ! Jag har suttit vid datorn nu i några timmar och försökt förstå Lightroom , det går inte ...så nu orkar jag inte mer ! snart ska jag börja slå in alla julklappar och sen ska jag handla lite ingredienser till julgodis och börja baka. Senare ikväll kommer jag att klä granen också , mys !


· Lämna en kommentar ·
0 kommentarer