Gummistövlar

 
Här ser ni hur jag och mina syskon löste problemet med gummistövlar, vi hade inga och det var fruktansvärt blött i skogen. Lösningen blev plastpåsar på fötterna !
 
Efter bröllopet i helgen så åkte vi vidare till Värmland där morfar bor och hälsade på honom i skogen. Han bor i ett paradis där det växer guld överallt! (kantareller) och blåbär såklart! Underbar mat har vi fått i oss och njutit av den tysta tiden i skogen.
 


· Lämna en kommentar ·
Allmänt 0 kommentarer
Wedding Dress

 
 
 
Nikon D60 F/4.5 Iso - 400


· Lämna en kommentar ·
Allmänt 0 kommentarer
In progress

En ny tavla som jag inte riktigt är klar med , har några saker kvar . Men här får ni en sneekpeek..· Lämna en kommentar ·
Konst 0 kommentarer
spend some money

 
 
 
 
 
 
 
Här är några av dem sakerna jag handlade i lördags , det som fattas är ett skärp , två tröjor , en neccessär och ett par skor. 


· Lämna en kommentar ·
Allmänt 0 kommentarer
were just havin fun

 
Har haft ett par dagars paus från bloggen. Har haft mycket att göra helt enkelt . Besökte Hasslöfestivalen på både fredagen och lördagen och jag är så glad för att jag gjorde det! Loreen och HoffMaestro levererade! Passade även på att åka till kalmar och shoppa under lördagen , lyckades handla rätt mycket olika saker! På tisdag ska jag även klippa topparna och göra nagelförlängning i gele inför bröllopet för på torsdag åker vi ! wiii


· Lämna en kommentar ·
Allmänt 0 kommentarer
Gifts!

Parfym - Marc Jacobs Daisy Eau so fresh
 
 
Här är två bilder på några saker som jag fick nu när jag fyllde år ! På övre bilden ser ni en parfym som jag har önskat mig ett tag , min absoluta favorit! på nedre bilden ser ni i enorm mat bok som är helt otrlig på insidan ! och sen en triologi som heter de utvalda , dock har den tredje inte kommit än , men den är bsetälld ! har redan läst ut första boken och de är superbra! 
 
Utöver detta så fick jag :
  • 11 olika uppspända dukar i olika storlekar
  • Ett massivt staffli
  • Pengar
  • Lalehkonsertbiljett
  • Essie stärkande nagellack
  • Tavla
  • En endagsresa på ett segelfartyg (gjorde det i fredags 
Tror jag har fått med allt, annars får ni skälla på mig ;) 
Är super nöjd med min födelsedag , det kunde inte bli bättre ! 


· Lämna en kommentar ·
Allmänt 0 kommentarer
Instagramers

Är nu påväg för att besiktiga bilen och sedan ska jag inhandla lite saker . Ha en bra dag allihopa ! :)· Lämna en kommentar ·
Allmänt 0 kommentarer
Enchanted Blue

 
 
 
Lyckades få ihop denna målningen på en kväll med hjälp av ett busskort , haha . och penslar och färg såklart . Är faktiskt riktigt nöjd och får nog säga att detta är en av de bästa målningar jag gjort. Berätta gärna vad ni tycker om den , kramis ♥
 


· Lämna en kommentar ·
Allmänt 2 kommentarer
Time for a change ?

Dags för att inhandla en ny kamera snart ?· Lämna en kommentar ·
Allmänt 0 kommentarer
I love you thousand times a day

 
 
 
Foto ; Kajsa Hald (jag)
 
 


· Lämna en kommentar ·
Allmänt 2 kommentarer
birthdaypartey

 
 
 
 
 
 
Firade min 18 års dag(som är imon) idag! Haft det helt underbart och det var lätt en av de bästafödelsedagsfesterna jag haft! Maten var perfekt , sällskapet var underbart och presenterna helt otroliga ! eftersom jag fyller år imon så kommer bilder upp på presenterna imorgon eftersom jag kommer få fler då :) 
imorgon väntas kroppkakor på senoren som är en tradition , mums! nu ska jag fortsätta njuta , kram♥


· Lämna en kommentar ·
Allmänt 3 kommentarer
Blogg.se app funkar '

Äntligen ! Vet inte om jag kommer blog så mycket idag , jag fyller 18 imorgon men ska ha kalas idag så det kommer hända mycket men bered er på bilder snart ! Kram!· Lämna en kommentar ·
Allmänt 0 kommentarer
old vintage

 
 
två gammla bilder som jag har rotat fram från lagret. 
 

fyller ut med dessa bilderna eftersom mitt minneskort ligger på posten påväg hem från karlsborg . Var på möhippa är i helgen för min moster som ska gifta sig snart ♥ så bilder är påväg , ej från möhippan dock, dem får ni inte se ;) 
 
jag tycker blogg.se nya utseende är fantastiskt , jag tycker defenitivt att det underlättar bloggandet och grejen att man kan svara på kommentarer nu mera .. AWESOME! 
vad tycker ni om blogg.se nya "design" ? 
 
 


· Lämna en kommentar ·
Allmänt 2 kommentarer
problemet är löst!

Jag vet inte hur länge sen det var jag bloggade nu och ja det finns en anledning till det! jag har inte kunnat komma in på bloggen och under en tid trodde jag att någon hade hackat sig in men med blogg.se hjälp så har det nu löst sig ! :) nu är jag tillbaka :) Som ni ser har jag en ny design ( som jag har haft rätt länge nu iof) som Maria Risto har gjort , helt underbart duktig tjej , hennes länk finns i nedre delen av menyn om ni vill kontakta henne :) 
 
nu ska jag gå ut och sola eftersom det är så fint väder , kram på er alla !♥
 
 
 


· Lämna en kommentar ·
Allmänt 0 kommentarer