Face .

Så här ser kvällens målning ut , tog ungefär 3-4 timmar att göra , tittade på greys anatomy samtidigt så det var nog därför det tog sån tid. Ni får bättre bilder på målningen så fort jag kommit hem till systemkameran ! Den är målad med akvarell på vanligt akvarell papper . Supernöjd !· Lämna en kommentar ·
Konst 1 kommentarer
Fotografering med Astrid #1

Foto by me , Nikon D60 , AF-S Nikkor 35mm 1.8

Här har vi dem ! Helt underbar insats från min lillasysters sida . Detta var hennes första gång som modell och jag tyckte hon gjorde ett strålande jobb och jag är så nöjd med bilderna! Detta var första gången jag valde att fotografera medvetet med en modell om ni förstår vad jag menar . Ingen planerad familjefotografering eller några random bilder utan en helt planerad fotografering med tema . Jag är verkligen jättenöjd både över min syster och över mig själv faktiskt , trodde inte jag var kappabel till det här , men en sak lovar jag er , mer kommer ! puss!


· Lämna en kommentar ·
Foto - Människor 0 kommentarer
Turn up the music

Blogg.se app laggar lite , det är därför förra inlägget blev som det blev . Haft en fotografering med lilasyster idag men råkade glömma datorn hos pappa så jag kunde inte redigera :( imorgon ska jag sitta barnvakt så då finns det ingen tid för det heller , får helt enkelt se när det blir av men jag kan säga redan nu att jag är jättenöjd, och systern min gjorde ett jättebra första modelljobb ! :) Nu ligger jag här med min lillebror i famnen i min lillasysters säng , vi har det mysigt <3· Lämna en kommentar ·
Allmänt 0 kommentarer
Lunch med havsutsikt

Så himmelskt gott !

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3064688/images/2012/pic_199825599.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3064688/images/2012/pic_199825678.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3064688/images/2012/pic_199825776.jpg" class="image">· Lämna en kommentar ·
Allmänt 1 kommentarer
Nastygal

gosh jag älskar dessa skor ! kan inte sluta titta på dem ! vid nästa studiebidrag kommer ett par jeffrey campbell skor klickas hem till mig , det är en sak som är säker !


· Lämna en kommentar ·
Fashion 0 kommentarer
I've been everywhere

by me.


· Lämna en kommentar ·
Foto 1 kommentarer
happy.· Lämna en kommentar ·
Allmänt 0 kommentarer
SHUT UP, I WEAR HEELS BIGGER THAN YOUR DICK

varit i Ronneby och handlat lite med pappa. Målet var att hitta ett par jeans men jag lyckades även hitta ett par monsterklackar som bara var tvugna till att följa med mig hem! helt underbara och jättesköna ! 14 cm hög klack , 3 cm platå ♥ Jeansen blev jag med riktigt nöjd med, svarta och dem satt jättebra , kunde inte blivit bättre! Vi passade på att ta oss en tårtbit på ett konditori också , mums!
Men det roligaste som hände var när vi skulle gå in i en teknik affär men så kom det plötsligt ut en man på en segway , supercoolt! frågade var det skulle kosta om man valde att köpa en och priset gick på 78.000:- , inte så dåligt va?


· Lämna en kommentar ·
Fashion 1 kommentarer
kanske var det tur att jag fall så djupt

Självporträtt.
· Lämna en kommentar ·
Foto 0 kommentarer
det måste kännas i mitt hjärta på riktigt

favoritbild i repris , jag tillsamans med mina syskon när vi var i österlen ♥

haft en rätt rejäl dag med vandring och vindskyddsbygge i det kalla vädret. Nu ligger jag ihopkurad med varma strumpor och med en skön filt runt om. Snart ska jag få riktigt god hemmlagad mat . Något jag kommer sakna när vi väl gör den riktiga vandringen på 3 mil . vill bara ha det överstökat och ta sommarlov för allra sista gången.
tänkte att jag skulle ladda upp en bild på målningen jag gjorde till pappa när han fyllde år men eftersom skannern inte ville sammarbeta så gav jag upp den iden men ni kommer får se den snart , lovar !


· Lämna en kommentar ·
Allmänt 0 kommentarer
we♥it· Lämna en kommentar ·
follow here 0 kommentarer
Y U NO FOLLOW ME ON BLOGKEEN?· Lämna en kommentar ·
follow here 0 kommentarer
photographer

bilder tagna från pictureputtonen.blogspot.com
den här killen är helt otrolig ! han tar fantastiska bilder och är en otrolig fotograf ! tycker att ni alla ska besöka hans blogg här  --> pictureputtonen.blogspot.com


· Lämna en kommentar ·
Allmänt 2 kommentarer
watermelon

önskar att jag kunde vara såhär brun igen och sitta bredvid poolen i Dubai och käka vattenmelon och granatäpple. Kanske smaka på en färskpressad jordgubbssmootie , mums! ångrar att jag inte tog mer bilder, verkligen . alla bilder är typ borta :( kan knappt vänta på att åkautomlands igen, undrar vart det blir nästa gång ? har ni några förslag på vart man kan åka på semester som fotograf och soldyrkare ? :)


· Lämna en kommentar ·
Allmänt 0 kommentarer
#1 me· Lämna en kommentar ·
Foto 1 kommentarer