Sparkling

 
Fick ett par nya skor av pappa idag. Är faktiskt riktigt nöjd , trodde aldrig jag skulle sätta på mig ett par sånna här skor menmen , med åren ändras man. På tal om år så fyller jag snart 18 och blir vuxen , usch vilken läskig grej .... 
 
Tydligen ska man kunna svara på kommentaren här direkt i bloggen vilket jag tycker låter alldeles för bra för att vara sant men vi får väl se :)
sen funkar blogg.se appen inget vidare och jag kan inte logga in , hoppas dem fixar det snart ! 


· Lämna en kommentar ·
Allmänt 4 kommentarer
Fantasi är bättre än kunskapHögst upp ser ni pappas drömbil ,på bilderna nedanför ser ni min. en Corvette 1964 Cupe ♥ 
Idag har det varit corvette utställning i Ronneby och vi har tittat med stora drömmande ögon på dessa ögonstenar! Mina favoriter bland corvetterna är Sting Ray'arna . Helt underbara!  Efter utställningen gick vi till brunnsbadet och solade och barnen badade. Där stannade vi tills det stängde och sen slog vi till med pizza på restaurang ! En riktigt härlig dag i Ronneby helt enkelt! 

Som ni ser har jag fått en ny design ! Vad tycker ni ? :) det håller fortfarande på att finslipas men snart blir det klart! 
(det är inte jag som gjort den)· Lämna en kommentar ·
Allmänt 0 kommentarer
vacker kväll

var ute och gick en kvällspromenad med pappa och som tur väl hade jag ju med mig kameran och fick några fina bilder . PS , snart kommer det ske en liten förändring här på bloggen , ni kommer märka det när det sker :)


· Lämna en kommentar ·
Foto - Natur 2 kommentarer
bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin


· Lämna en kommentar ·
Allmänt 0 kommentarer
dear friends

bilder från kvällen i lördags som spenderades med större delen av klassen ♥


· Lämna en kommentar ·
Allmänt 0 kommentarer
Funny little thing

Jag har hittat en super söt/rolig app för iphone! Den heter cool faces och poängen är väl att ta kort på sina fingrar/tår eller ja vad man vill och sen lägga till ansikten. Jag tycker att det är extremt underhållande , har alltid målat små gubbar på mina tår när jag va liten, superkul! Här är ett exempel på hur det kan se ut :· Lämna en kommentar ·
Allmänt 0 kommentarer
stuff for my 18...· Lämna en kommentar ·
Allmänt 0 kommentarer