Uppdatering på livet

Hej!
Vet att uppdatering varit fruktansvärd dålig men jag har inte haft tiden och inte heller haft något att lägga upp tyvärr , livet kom ivägen. Det är mycket så händer just nu , jag går igenom en av de svåraste förändringarna , jag har börjat sista året på gymnasiet (projektarb here I come) och träningen + jobbet tar upp all fritid. Känns knappt som om jag har tid att fota alls förutom på mina två fotolektioner i skolan där man inte lär sig någonting .

Jag leter efter en ny kamera , Nikon D7000. Jag ska åka till afrika . Jag ska få en kusin. Jag ska tjäna pengar. Jag ska börja med konståkningen igen.

Mycket som sagt , hinner knappt äta frukost innan skolan numer. Men jag saknar min blogg det gör jag och jag längtar efter en höstfotografering med alla fina höstfärger så det kommer. :)

Än så länge så får ni ha det så bra , jag är fullständigt helt slut efter träningen så nu slocknar jag snart ! Godnatt!· Lämna en kommentar ·
Allmänt 1 kommentarer
Jeffrey Campbell

 
Finally ! Världens snyggaste skor , Jeffrey Campbell! Ville ha något speciellt så jag valde guldiga nitar och blev så nöjd! Om man än inte har köpt sig ett par Jeffrey Campbell skor så är det dags, dem är så fruktansvärt sköna att gå i och man får inte ont i tassarna ! och dem är snygga såklart :) 
 
 


· Lämna en kommentar ·
Allmänt 0 kommentarer